Print

RADIO PENDIMI:QETESIM

Written by Resmie Zendeli. Posted in Poezi

 

ESHTE NJE RADIO E MREKULLUAR,
GJITH ZEMRAT TONA NA I KA QETSUAR!
ME LIGJERATA TE PERDITSHME,
KEMI MARR KESHILLA SHUM TE DOBISHME.
 
PA RADIO PENDIMIN KOHA S"PO KALON
LESHOJ RADIO PENDIMIN,GJITH SHTEPIA NDRICON.
FEJA ISLAME KURR NUK MPOSHTOHET!
ME RADIO PENDIMIN XHDO DIT NJEREZIT PENDOHEN.
DHE FEJA JON E BUKUR FORCOHET.
 
    SHKRUAR NGA:RESMIJE ZENDELI