Virusi ebola po përhapet masivisht në Afrikën Perëndimore

Virusi ebola po përhapet masivisht në Afrikën Perëndimore

E alarmuar nga perhapja masive e virusit vdekjeprures Ebola ne Afriken perendimore,organizata...

Maqedonia “zhduket” nga agjenda e BE-së!

Maqedonia “zhduket” nga agjenda e BE-së!

Edhe në këtë Samit të qershorit të Këshillit evropian, Maqedonia nuk do të jetë temë e...

Avionët sirianë bombardojnë Irakun

Avionët sirianë bombardojnë Irakun

Këto qytete janë në mesin e zonës që është nën kontrollin e ISIS. Dëshmitarët thonë për CNN se...

KFOR dhe NATO diskutojnë për “parkun e paqes” në Mitrovicë

KFOR dhe NATO diskutojnë për “parkun e paqes” në Mitrovicë

Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Salvatore Farina dhe kryesuesi i Nën-Komisionit për...

Rusia: Ne e mbështetim shtetin Palestinez

Rusia: Ne e mbështetim shtetin Palestinez

Kryeministri rus Dimitër Medvedev dhe presidenti palestinez Mahmud Abbas janë takuar të...

Drucken

Lista e Donatorvë 2012

Geschrieben von Super User. Veröffentlicht in Uncategorised

1

Valbona Beqiraj

Gjermani

Donacion

2

Bardhyl Jashari

-

Donacion

3.

Astrit Fejzullahu

Gjermani

Mujore

4.

Muhamet Hoxha

Gjermani

Donacion

5.

Sedat Bunjaku

Gjermani

Mujore

6.

Florim Kamberi

Holland

Mujore

7.

Vildan Mamuti

Austri

Donacion

8.

Nexhmedin Halili

Holland

Mujore

9.

Afif Osmani

Zvicerr

Mujore

10.

Dritan Latifi

Austri

Mujore

11.

A. Bahtiri

Gjermani

Donacion

12.

Qamil Murseli

Zvicerr

Donacion

13.

Sabri Pelaj

Gjermani

Donacion

14.

Sali Voca

Zvicerr

Mujore

15.

Enver Zeneli

Francë

Mujore

16.

Rifat Kalici

____________

Donacion

17.

Besim Stolla

Gjermani

Donacion

18.

Isak Sali

Itali

Mujore

19.

Femi Halimi

Austri

Mujore

20.

Sali Gashi

Suedi

Mujore

21.

Blerim Igrishta

Suedi

Mujore

22.

Lindi Bytyqi

Zvicerr

Mujore

23.

Daim Cajani

Gjermani

Donacion

24.

Besar Abdurrahmani

Zvicerr

Donacion

25.

Sevda Begu

Holland

Donacion

26.

Hajrie Shabani

Suedi

Donacion

27.

Turkan Zairi

Austri

Donacion

28.

Ajshe Prenku

Gjermani

Donacion

29.

Hajriz Gerguri

Francë

Donacion

30.

Gëzim Kllokoqi

Suedi

Donacion

31.

Rasim Maliqi

Suedi

Donacion

32.

Luljeta Muharremi

Zvicerr

Donacion

33.

Xhevat Sadriaj

Gjermani

Donacion

34.

Osman Sallahaj

Gjermani

Donacion

35.

Metije Asani

___________

Donacion

36.

Anonim

Gjermani

Donacion

37.

Arjeta Bujupi

 

Donacion

 

38.

Sejdi / Minire

 

Donacion

39.

Faruk Stolla

Gjermani

Donacion

40.

Anonim

Finland

Donacion

41.

Ramadan Morina

Gjermani

Donacion

42.

Sedat Bunjaku

Gjermani

Donacion

43.

Naser Kadriu

Zvicër

Donacion

44.

H.Kasumi

Holand

Mujore

45.

Basri Shabani

 

Donacion

46.

Qefsere Tusha

Kanada

Donacion

47.

Besire Maliqaj

Gjermani

Donacion

48.

Fuat Ismaili

---------------------

Donacion

49.

Abedin Sejdijaj

Gjermani

Donacion

50.

Ramadan Bislimi

Gjermani

Donacion

51.

Rasim Maliqi

Suedi

Donacion

52.

Rijad Dermaku

Zvicerr

Donacion

53.

Nexhmi Mehmeti

Gjermani

Donacion

54.

Ardinanit Hiseni

Suedi

Donacion

55.

Naser Dinaj

Zvicerr

Donacion

56.

Avni Emini

Zvicerr

Donacion

57.

Ajshe Prenku

Gjermani

Donacion

58.

Burim Ademi

Suedi

Donacion

59.

Mirvete Selimi

Zvicerr

Donacion

60.

Avdije Kllokoqi

Suedi

Donacion

61.

Jeton Sylejmani

Zvicerr

Donacion

62.

Nurfete Sulejmani

Italia

Donacion

63.

Metije Asani

Zvicerr

Donacion

64.

Ahmed Ahmedi

Franc

Donacion

65.

Ajshe Haxha

Gjermani

Donacion

66.

Faik Morina

Gjermani

Donacion

67.

Rrahmane Kalici

Gjermani

Donacion

68.

Naser Kadriu

Gjermani

Donacion

69.

Envere Haziri

----------------------

Donacion

70.

Emin Marolli

----------------------

Donacion

71.

Musa Halilaj

Norvegji

Donacion

72.

Fejzullah Asani

Zvicerr

Donacion

73.

Neridon Latifi

Zvicerr

Donacion

74

Fadil Gurguri

Franc

Donacion

75.

Ekrem Sinani

Zvicerr

Donacion

76.

Flamur Kamberi

Zvicerr

Donacion

77.

Hajrie Shabani

Suedi

Donacion

78.

Makfire Zejneli

Austri

Donacion