Drucken

Donacion

Geschrieben von Super User. Veröffentlicht in Uncategorised

Vëllezër dhe motra,

Kjo Radio çdo ditë bëhet shkak për udhëzimin e dikujt dhe kthimin e tij në rrugën e xhenetit, mirëpo ajo nuk mund ta çojë mesazhin e saj në vend pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue selam, ka thënë: “Sadakaja e shuan zemërimin e Allahut ashtu sikur uji e shuan zjarrin” (Sahihu Tergib nr. 983).

Ju bëjmë thirrje që ta përkrahni këtë projekt madhështor, për mirësinë e të cilit jemi dëshmitarë të gjithë ne.

Keto jan pikat kryesore :

-          Mirëmbajtjen dhe rritjen e kapacitetit të serverëve.

-          Mirëmbajtjen materiale të studiove që kemi në disa vende, sidomos studion numër 2 – Prizren, e cila ka një orar më të zgjeruar dhe më të pasur,

-          Mirëmbajtjen e ueb-faqes dhe serverit të veçantë që ka ajo,

-          Marketingun e Radio Pendimit në përgjithësi (fllajera, pllakata, reklama nëpër medie, etj.).

Allahu ju shpërbleftë!

Mund të kontribuoni nëpërmjet llogarisë bankare:

Emri: Radio Pendimi

Emri i bankës: Volksbank Linz

IBAN: AT744480042614830000

Bic Swift Code: VBWEAT2WXXX

Për çdo informatë tjetër:

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

0043 676 722 72 67

 Lista e donatorvë për Vitin 2012